Kaart leggingen - Aanreiken - Aanreiken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kaart leggingen

Gepubliceerd door in Kaartleggingen ·
Plaats hier uw mening over kaartleggingen....


1 Opmerking

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pjzi263258/domains/aanreiken.eu/public_html/res/x5engine.php on line 1543
Beheerder
2020-02-19 13:01:05
Beste mijnheer van Gool,

Afgelopen augustus kreeg ik van u een tarot reading, telefonisch, in verband met de verkoop van ons huis.
Hierbij wil ik u een en ander melden over wat er gebeurd is sindsdien.

* ons huis is nog niet verkocht, wel veel kijkers met af en toe een (niet reƫel) bod en we hebben al iets van de prijs afgehaald. Ik heb wel eens het gevoel dat er inderdaad "Wolken" boven het huis hangen, of er ergens iets niet klopt.
* onze dochter heeft inderdaad flink wat veranderingen doorgemaakt. Wat u vertelde over de Toren ("iemand die het gemaakt heeft") lijkt misschien toch wel van toepassing, omdat ze sinds eind november een eigen YouTube-kanaal heeft en dat gaat heel goed. Op haar nieuwe school gaat het steeds beter, is er wel eens "strijd" maar het zijn wel dingen die haar dichter bij haar kern brengen, hopelijk ook uiteindelijk meer vertrouwen geven.
* ikzelf heb 3 bijzondere ontmoetingen (Ruiters?) gehad, die mij veel inspiratie hebben gegeven: 1 zat enigszins in de planning en 2 totaal onverwachts en heel waardevol en ondersteunend
* de bonuskaarten die u legde (Dame, Tuin, Hond) herken ik (nu, achteraf): ik ben eind december met een opleiding begonnen, die als kind altijd al wilde doen (tuinarchitectuur) en ik droom regelmatig over een hond (al weet ik eerlijk gezegd niet of ik dag in-dag uit voor een hond zou kunnen zorgen).

Nogmaals heel hartelijk dank voor de reading destijds, ik heb er veel steun aan gehad.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu